Dierenhomeopathie De Hoef

Klassieke Homeopathie voor Dieren

Al een tijdje had mijn jonge kater last van zijn voetzooltjes, rood ontstoken en kapot.Hierdoor bleef er ook vaak kattengrit tussen zijn pootjes zitten wat de boel alleen maar erger maakte. Ondanks de goede verzorging bleef het een terugkerend probleem.Uiteindelijk advies gevraagd aan DierenHomeopathie De Hoef. Ik heb hem een aantal dagendruppels moeten geven. Na ongeveer een week begon er verbetering op te treden, en uiteindelijk zijn de zooltjes helemaal genezen en ook nooit meer stuk geweest.Fr.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn Banjer, een stoere yorkshire terriër, is 14 jaar  oud geworden. Op.latere leeftijd, ergens rond 12 jaar....kreeg hij klachten die op dementie leken.

Als ik even weg was, kon hij ineens stil staan en alleen maar blaffen...Hij kon niet goed meer zien en het gehoor liet hem ook behoorlijk in de steek.

Was een hondje wat altijd goed alleen kon zijn, tot na de renovatie van onze flat in 2008, daar ging het mis....

In 1e instantie wist de dierenarts ook niet wat we hiermee moesten en haar laatste idee was een medicijn toe te dienen, dat eigenlijk bestemd is voor epileptische aanvallen en daar heeft hij het uiteindelijk goed op gedaan. Behalve alleen zijn, dat lukte niet meer, zo kwam Beauty bij ons wonen. En dat was een schot in de roos.Ik kon weer weg, zonder dat er geblaft werd. Totdat Banjer mij af en toe uit het zicht verloor...en in het niets ging blaffen.  Van Femmy een middel gekregen...en het resultaat....een rustiger Banjer, Marianne.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onlangs werden er 3 lammetjes geboren bij ons op de boerderij. Helaas had het eerste lam een zeer slechte start. Door gebruik van homeopatische korrels kreeg het lam net genoeg kracht om zelf te willen en kunnen drinken. Hierdoor is hij weer goed op krachten gekomen, en is inmiddels lekker gegroeid.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En nog een voorbeeld uit mijn eigen dierengroep: Toen ik terugkwam uit India bleek kater Tommy een "dikke bek" te hebben: een ontsteking in de onderkaak. Een homeopathisch middel voor hem uitgekozen, dat wat betreft de ontsteking paste, maar ook het feit, dat Tommy een angstige inslag heeft. Binnen een paar dagen was de ontsteking volledig verdwenen. Het kan zeker snel gaan, zonder nare bijwerkingen, die reguliere middelen wel kunnen veroorzaken.